Onze Diensten

Stukadoor in Zaanstad

Wij zijn in te huren voor diverse Stukadoors diensten

Van glad pleisterwerk wat schilderklaar wordt opgeleverd tot het aanbrengen van naadloze wanden in de badkamer met een prachtige betonlook dat we in diverse kleuren kunnen leveren.
Kerkhoven Stukadoors levert alleen maar vakwerk af!

 Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over onze diensten

plastering.png

Pleisterwerk

Als u kiest voor glad pleisterwerk kiest u voor gladde/strakke wanden en/of plafonds. Glad pleisterwerk bestaat uit een systeem van twee lagen waarvan de basislaag tot uit max 10mm gips bestaat. Deze basislaag pleister ik extra glad af met een finisher, zodat het gladste resultaat behaald kan worden. Na gladpleisterwerk en de nodige droging zijn uw wanden klaar om te worden geverfd, of door middel van airless verfspuiten gespoten te worden.

cement.png

Betonlook

Betonlook is een trendy afwerking die tegenwoordig vaak wordt toegepast, het is robuust, stootvast en makkelijk afneembaar. Doordat het product waterdicht is wordt het veelal toegepast in badkamers, toiletten, keukens en op aanrechtbladen en achterwanden.
Ik werk met Decoratief/Technisch: Beal Mortex betonlook (100% waterdicht).

concrete.png

Spachtelputz

De meest voorkomende sierpleister is Spachtelputz.
Het bestaat uit marmerkorrels en lijm. Na het aanbrengen is het stootvast en elastisch.
Spachtelputz heeft een korrelige structuur en is in verschillende diameters leverbaar (1mm, 1.2mm,1.5mm,2mm).
Spachtelputz kan in alle kleuren worden aangebracht, het voordeel hiervan is dat het niet meer geschilderd hoeft te worden.

airbrush.png

Airless verfspuiten

Bij airless verfspuiten wordt de verf onder een druk van meer dan 100 bar zonder toevoeging van lucht (airless) door een spuitnozzle geperst. Door de druk valt de verf uiteen in kleine druppeltjes.

Voordelen van airless verfspuiten:
Een superstrak eindresultaat, doordat er geen structuur van de roller op de muur achterblijft.
De kwaliteit ten opzichte van rollen is vele malen hoger aangezien er met airless verfspuiten een egale laag aangebracht wordt.Er kan in alle kleuren gespoten worden.

glass-wall.png

Gips platen laten stucen

Voor het stucen van gipsplaten kunt u het best een professional inhuren. Wij helpen u graag verder zodat de naden en schroefgaten niet meer zichtbaar zijn. Door het door een vakman te laten doen bent u verzekerd dat alles 100% egaal afgeleverd wordt. Wij kunnen dit afwerken met o.a. airless verfspuiten dit levert een prachtig eindresultaat op.

plastering-1.png

Sausklaar stucen

 De voordelen van sausklaar stucen is dat het een strakke afgewerkte uitstraling heeft, de ondergrond perfect is voor muurverf in elke kleur dan ook aan te brengen. Wilt u een mooie sausklare ondergrond neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder